Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effect of alkalis on konjac glucomannan gels for use as potential gelling agents in restructured seafood products
 
 
Titel: Effect of alkalis on konjac glucomannan gels for use as potential gelling agents in restructured seafood products
Auteur: Herranz, Beatriz
Tovar, Clara A.
Solo-de-Zaldívar, Beatriz
Borderias, A. Javier
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 27 (2012) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland