Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Structural characterization of novel cassava starches with low and high-amylose contents in comparison with other commercial sources
 
 
Titel: Structural characterization of novel cassava starches with low and high-amylose contents in comparison with other commercial sources
Auteur: Rolland-Sabaté, Agnès
Sánchez, Teresa
Buléon, Alain
Colonna, Paul
Jaillais, Benoît
Ceballos, Hernán
Dufour, Dominique
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 27 (2012) nr. 1 pagina's 14 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland