Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Enzymatic modifications of pea protein and its application in protein–cassava and corn starch gels
 
 
Titel: Enzymatic modifications of pea protein and its application in protein–cassava and corn starch gels
Auteur: Ribotta, Pablo D.
Colombo, Andrés
Rosell, Cristina M.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 27 (2012) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland