Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Reducing the stiffness of concentrated whey protein isolate (WPI) gels by using WPI microparticles
 
 
Titel: Reducing the stiffness of concentrated whey protein isolate (WPI) gels by using WPI microparticles
Auteur: Purwanti, Nanik
Moerkens, Anouk
van der Goot, Atze Jan
Boom, Remko
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 26 (2012) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland