Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 20 gevonden artikelen
 
 
  The influence of gelation rate on the physical properties/structure of salt-induced gels of soy protein isolate–gellan gum
 
 
Titel: The influence of gelation rate on the physical properties/structure of salt-induced gels of soy protein isolate–gellan gum
Auteur: Pires Vilela, Joice Aline
Cavallieri, Ângelo Luiz Fazani
Lopes da Cunha, Rosiane
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 25 (2011) nr. 7 pagina's 9 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland