Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Decrease of available lysine in thermally treated gelatin followed by LC–UV: Influence on molar mass and ability to helixes’ formation
 
 
Titel: Decrease of available lysine in thermally treated gelatin followed by LC–UV: Influence on molar mass and ability to helixes’ formation
Auteur: Rbii, Khalid
Violleau, Frédéric
Brambati, Noëlle
Buchert, Anne-Marie
Surel, Olivier
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 25 (2011) nr. 6 pagina's 4 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland