Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Modulation of rheological properties by heat-induced aggregation of whey protein solution
 
 
Titel: Modulation of rheological properties by heat-induced aggregation of whey protein solution
Auteur: Purwanti, Nanik
Smiddy, Mary
Jan van der Goot, Atze
de Vries, Renko
Alting, Arno
Boom, Remko
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 25 (2011) nr. 6 pagina's 8 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland