Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 37 gevonden artikelen
 
 
  From egg yolk/κ-Carrageenan dispersions to gel systems: Linear viscoelasticity and texture analysis
 
 
Titel: From egg yolk/κ-Carrageenan dispersions to gel systems: Linear viscoelasticity and texture analysis
Auteur: Aguilar, José Manuel
Batista, Ana Paula
Nunes, Ma. Cristiana
Cordobés, Felipe
Raymundo, Anabela
Guerrero, Antonio
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 25 (2011) nr. 4 pagina's 5 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland