Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 39 gevonden artikelen
 
 
  β-Conglycinin and glycinin soybean protein emulsions treated by combined temperature–high-pressure treatment
 
 
Titel: β-Conglycinin and glycinin soybean protein emulsions treated by combined temperature–high-pressure treatment
Auteur: Puppo, M.C.
Beaumal, V.
Speroni, F.
de Lamballerie, M.
Añón, M.C.
Anton, M.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 25 (2011) nr. 3 pagina's 9 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland