Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Structure, sensory and nutritional aspects of soluble-fibre inclusion in processed food products
 
 
Titel: Structure, sensory and nutritional aspects of soluble-fibre inclusion in processed food products
Auteur: Koh, Leewah
Jiang, Bin
Kasapis, Stefan
Foo, Check Woo
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 25 (2011) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland