Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Quantitative analysis of macro and micro-structure of gluten-free rice cakes containing different types of gums baked in different ovens
 
 
Titel: Quantitative analysis of macro and micro-structure of gluten-free rice cakes containing different types of gums baked in different ovens
Auteur: Turabi, Elif
Sumnu, Gulum
Sahin, Serpil
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 24 (2010) nr. 8 pagina's 8 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland