Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Measuring and predicting the spreading of dairy products in the mouth: sensory, instrumental and modelling approaches
 
 
Titel: Measuring and predicting the spreading of dairy products in the mouth: sensory, instrumental and modelling approaches
Auteur: Mossaz, Stéphane
Jay, Pascal
Magnin, Albert
Panouillé, Maud
Saint-Eve, Anne
Déléris, Isabelle
Juteau, Alexandre
Souchon, Isabelle
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 24 (2010) nr. 8 pagina's 8 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland