Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Relationship between the emulsifying properties of Acacia gums and the retention and diffusion of aroma compounds
 
 
Titel: Relationship between the emulsifying properties of Acacia gums and the retention and diffusion of aroma compounds
Auteur: Savary, Géraldine
Hucher, Nicolas
Bernadi, Estelle
Grisel, Michel
Malhiac, Catherine
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 24 (2010) nr. 2-3 pagina's 6 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland