Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Hydrocolloids with emulsifying capacity. Part 3 – Adsorption and structural properties at the air–water surface
 
 
Titel: Hydrocolloids with emulsifying capacity. Part 3 – Adsorption and structural properties at the air–water surface
Auteur: Castellani, Oscar
Gaillard, Cédric
Vié, Véronique
Al-Assaf, Saphwan
Axelos, Monique
Phillips, Glyn O.
Anton, Marc
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 24 (2010) nr. 2-3 pagina's 11 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland