Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Microstructural characterization of β-lactoglobulin–konjac glucomannan systems: Effect of NaCl concentration and heating conditions
 
 
Titel: Microstructural characterization of β-lactoglobulin–konjac glucomannan systems: Effect of NaCl concentration and heating conditions
Auteur: Abhyankar, Aniket R.
Mulvihill, Daniel M.
Fenelon, Mark A.
Auty, Mark A.E.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 24 (2010) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland