Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and improvement of rheological properties of sodium caseinate glycated with galactose, lactose and dextran
 
 
Titel: Characterization and improvement of rheological properties of sodium caseinate glycated with galactose, lactose and dextran
Auteur: Corzo-Martínez, Marta
Moreno, F. Javier
Villamiel, Mar
Harte, Federico M.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 24 (2010) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland