Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Effect of hydroxypropyl methylcellulose on the textural and whipping properties of whipped cream
 
 
Titel: Effect of hydroxypropyl methylcellulose on the textural and whipping properties of whipped cream
Auteur: Zhao, Qiangzhong
Zhao, Mouming
Li, Jianrong
Yang, Bao
Su, Guowan
Cui, Chun
Jiang, Yueming
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 23 (2009) nr. 8 pagina's 6 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland