Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Biochemical and rheological properties of gelling pectic isolates from buttercup squash fruit
 
 
Titel: Biochemical and rheological properties of gelling pectic isolates from buttercup squash fruit
Auteur: O’Donoghue, E.M.
Somerfield, S.D.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 22 (2008) nr. 7 pagina's 11 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland