Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effect of dynamic high pressure on whey protein aggregation: A comparison with the effect of continuous short-time thermal treatments
 
 
Titel: Effect of dynamic high pressure on whey protein aggregation: A comparison with the effect of continuous short-time thermal treatments
Auteur: Grácia-Juliá, Alvar
René, Malika
Cortés-Muñoz, Marianela
Picart, Laëtitia
López-Pedemonte, Tomás
Chevalier, Dominique
Dumay, Eliane
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 22 (2008) nr. 6 pagina's 19 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland