Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effect of aging and ice-structuring proteins on the physical properties of frozen flour–water mixtures
 
 
Titel: Effect of aging and ice-structuring proteins on the physical properties of frozen flour–water mixtures
Auteur: Kontogiorgos, Vassilis
Goff, H. Douglas
Kasapis, Stefan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 22 (2008) nr. 6 pagina's 13 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland