Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Relationship between structure of hydrocolloid gels and solutions and flavour release
 
 
Titel: Relationship between structure of hydrocolloid gels and solutions and flavour release
Auteur: Koliandris, Andreas
Lee, Angelie
Ferry, Anne-Laure
Hill, Sandra
Mitchell, John
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 22 (2008) nr. 4 pagina's 8 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland