Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  The effects of acidification rate, pH and ageing time on the acidic cold set gelation of whey proteins
 
 
Titel: The effects of acidification rate, pH and ageing time on the acidic cold set gelation of whey proteins
Auteur: Cavallieri, Angelo Luiz Fazani
da Cunha, Rosiane Lopes
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 22 (2008) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland