Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Rheological properties and quality of rice cakes formulated with different gums and an emulsifier blend
 
 
Titel: Rheological properties and quality of rice cakes formulated with different gums and an emulsifier blend
Auteur: Turabi, Elif
Sumnu, Gulum
Sahin, Serpil
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 22 (2008) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland