Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effects of the proteinaceous moiety on the emulsifying properties of sugar beet pectin
 
 
Titel: Effects of the proteinaceous moiety on the emulsifying properties of sugar beet pectin
Auteur: Funami, Takahiro
Zhang, Guoyan
Hiroe, Mika
Noda, Sakie
Nakauma, Makoto
Asai, Iwao
Cowman, Mary K.
Al-Assaf, Saphwan
Phillips, Glyn O.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 21 (2007) nr. 8 pagina's 11 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland