Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
 
  The structure of starch granules in fried battered products
 
 
Titel: The structure of starch granules in fried battered products
Auteur: Llorca, Empar
Hernando, Isabel
Pérez-Munuera, Isabel
Quiles, Amparo
Larrea, V.
Ángeles Lluch, M.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 21 (2007) nr. 8 pagina's 6 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland