Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Effect of limited hydrolysis of soy protein on the interactions with polysaccharides at the air–water interface
 
 
Titel: Effect of limited hydrolysis of soy protein on the interactions with polysaccharides at the air–water interface
Auteur: Martínez, Karina D.
Sánchez, Cecilio Carrera
Ruíz-Henestrosa, Víctor Pizones
Rodríguez Patino, Juan M.
Pilosof, Ana M.R.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 21 (2007) nr. 5-6 pagina's 10 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland