Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Gelation behavior of wheat gluten by heat treatment followed by transglutaminase cross-linking reaction
 
 
Titel: Gelation behavior of wheat gluten by heat treatment followed by transglutaminase cross-linking reaction
Auteur: Wang, Jin-Shui
Zhao, Mou-Ming
Yang, Xiao-Quan
Jiang, Yue-Ming
Chun, Cui
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 21 (2007) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland