Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
 
  The time independent rheological properties of low fat sesame paste/date syrup blends as a function of fat substitutes and temperature
 
 
Titel: The time independent rheological properties of low fat sesame paste/date syrup blends as a function of fat substitutes and temperature
Auteur: Razavi, Seyed M.A.
Habibi Najafi, Mohammad B.
Alaee, Zahra
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 21 (2007) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland