Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Factors influencing the physico-chemical, morphological, thermal and rheological properties of some chemically modified starches for food applications—A review
 
 
Titel: Factors influencing the physico-chemical, morphological, thermal and rheological properties of some chemically modified starches for food applications—A review
Auteur: Singh, Jaspreet
Kaur, Lovedeep
McCarthy, O.J.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 21 (2007) nr. 1 pagina's 22 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland