Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Interactions between soy protein isolate and xanthan in heat-induced gels: The effect of salt addition
 
 
Titel: Interactions between soy protein isolate and xanthan in heat-induced gels: The effect of salt addition
Auteur: Braga, Ana Luiza M.
Azevedo, Aline
Julia Marques, Maria
Menossi, Marcelo
Cunha, Rosiane L.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 20 (2006) nr. 8 pagina's 12 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland