Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 23 gevonden artikelen
 
 
  High-pressure shift freezing versus high-pressure assisted freezing: Effects on the microstructure of a food model
 
 
Titel: High-pressure shift freezing versus high-pressure assisted freezing: Effects on the microstructure of a food model
Auteur: Fernández, P.P.
Otero, L.
Guignon, B.
Sanz, P.D.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 20 (2006) nr. 4 pagina's 13 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland