Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the dry-heating conditions on the glycosylation of β-lactoglobulin with dextran through the Maillard reaction
 
 
Titel: Effect of the dry-heating conditions on the glycosylation of β-lactoglobulin with dextran through the Maillard reaction
Auteur: Jiménez-Castaño, Laura
Villamiel, Mar
Martín-Álvarez, Pedro J.
Olano, Agustín
López-Fandiño, Rosina
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 19 (2005) nr. 5 pagina's 7 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland