Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Interactions in dispersions of sugar particles in food oils: influence of emulsifier
 
 
Titel: Interactions in dispersions of sugar particles in food oils: influence of emulsifier
Auteur: Babin, Hélène
Dickinson, Eric
Chisholm, Helen
Beckett, Steve
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 19 (2005) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland