Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH on the interactions of sodium caseinate with soy phospholipids in relation to the foaming ability of their mixtures
 
 
Titel: Effect of pH on the interactions of sodium caseinate with soy phospholipids in relation to the foaming ability of their mixtures
Auteur: Istarova, Tatiana A.
Semenova, Maria G.
Sorokoumova, Galina M.
Selishcheva, Alla A.
Belyakova, Larisa E.
Polikarpov, Yurii N.
Anokhina, M.S.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 19 (2005) nr. 3 pagina's 12 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland