Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high-pressure treatment on emulsifying properties of soybean proteins
 
 
Titel: Effect of high-pressure treatment on emulsifying properties of soybean proteins
Auteur: Puppo, M.C.
Speroni, F.
Chapleau, N.
de Lamballerie, M.
Añón, M.C.
Anton, M.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 19 (2005) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland