Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Effect of κ-carrageenan addition to dairy emulsions containing sodium caseinate and locust bean gum
 
 
Titel: Effect of κ-carrageenan addition to dairy emulsions containing sodium caseinate and locust bean gum
Auteur: Vega, C.
Dalgleish, D.G.
Goff, H.D.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 19 (2005) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland