Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Microstructural study of frozen batter-coated squid rings prepared by an innovative process without a pre-frying step
 
 
Titel: Microstructural study of frozen batter-coated squid rings prepared by an innovative process without a pre-frying step
Auteur: Llorca, Empar
Hernando, Isabel
Pérez-Munuera, Isabel
Quiles, Amparo
Larrea, Virginia
Fiszman, Susana M.
Lluch, M. Ángeles
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 19 (2005) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland