Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 20 gevonden artikelen
 
 
  The effects of different levels of skim milk powder and whey powder on apparent yield stress and density of different meat emulsions
 
 
Titel: The effects of different levels of skim milk powder and whey powder on apparent yield stress and density of different meat emulsions
Auteur: Zorba, Ömer
Kurt, Şükrü
Gençcelep, Hüseyin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 19 (2005) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland