Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Rheological characterization of semisolid dairy desserts. Effect of temperature ☆ ☆ Part of this paper was presented as a poster at ‘The Twelfth Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference’, Wrexham, June 24–27, 2003.
 
 
Titel: Rheological characterization of semisolid dairy desserts. Effect of temperature ☆ ☆ Part of this paper was presented as a poster at ‘The Twelfth Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference’, Wrexham, June 24–27, 2003.
Auteur: Tárrega, A.
Durán, L.
Costell, E.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 19 (2005) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland