Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Xanthan effect on swelling, solubility and viscosity of wheat starch dispersions
 
 
Titel: Xanthan effect on swelling, solubility and viscosity of wheat starch dispersions
Auteur: Mandala, I.G.
Bayas, E.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 18 (2004) nr. 2 pagina's 11 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland