Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Mechanical properties of acid sodium caseinate-κ-carrageenan gels: effect of co-solute addition
 
 
Titel: Mechanical properties of acid sodium caseinate-κ-carrageenan gels: effect of co-solute addition
Auteur: Ribeiro, K.O
Rodrigues, M.I
Sabadini, E
Cunha, R.L
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 18 (2004) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland