Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Microrheology: new methods to approach the functional properties of food
 
 
Titel: Microrheology: new methods to approach the functional properties of food
Auteur: Nicolas, Yves
Paques, Marcel
van den Ende, Dirk
Dhont, Jan K.G
van Polanen, Rob C
Knaebel, Alexandra
Steyer, Alain
Munch, Jean-Pierre
Blijdenstein, Theo B.J
van Aken, George A
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 17 (2003) nr. 6 pagina's 7 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland