Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Effect of soybean soluble polysaccharides on the stability of milk protein under acidic conditions
 
 
Titel: Effect of soybean soluble polysaccharides on the stability of milk protein under acidic conditions
Auteur: Nakamura, Akihiro
Furuta, Hitoshi
Kato, Masayoshi
Maeda, Hirokazu
Nagamatsu, Yasunori
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 17 (2003) nr. 3 pagina's 11 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland