Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Multicomponent 3D-printed dysphagia foods: Integrating plant proteins, fats, and carbohydrates for nutritional and textural enhancement
 
 
Titel: Multicomponent 3D-printed dysphagia foods: Integrating plant proteins, fats, and carbohydrates for nutritional and textural enhancement
Auteur: Yellapantula, Shreya Lalitya
Dayananda, Buddhi
Bhandari, Bhesh
Prakash, Sangeeta
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland