Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 63 van 105 gevonden artikelen
 
 
  In vitro gastrointestinal digestibility under infant conditions of bovine milk fat emulsions stabilized using decalcified micellar casein concentrate
 
 
Titel: In vitro gastrointestinal digestibility under infant conditions of bovine milk fat emulsions stabilized using decalcified micellar casein concentrate
Auteur: Wang, Keyu
Zhao, Yuhan
Yin, Wenzhu
Liu, Dasong
Tao, Xiumei
Wang, Yimiao
Huppertz, Thom
Regenstein, Joe M.
Liu, Xiaoming
Zhou, Peng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 63 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland