Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Effects of high hydrostatic pressure treatment on structural, techno-functional and rheological properties of sesame protein isolate
 
 
Titel: Effects of high hydrostatic pressure treatment on structural, techno-functional and rheological properties of sesame protein isolate
Auteur: Gül, Osman
Gül, Latife Betül
Parlak, Mahmut Ekrem
Sarıcaoğlu, Furkan Türker
Atalar, İlyas
Törnük, Fatih
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland