Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Al-optimized synergy of KCl and κ-carrageenan in low-sodium sausages: Integrated enhancement of saltiness perception, gel stability, and protein digestibility
 
 
Titel: Al-optimized synergy of KCl and κ-carrageenan in low-sodium sausages: Integrated enhancement of saltiness perception, gel stability, and protein digestibility
Auteur: Huang, Rong
Fang, Yapeng
Yin, Hao
Zhong, Yu
Lu, Wei
Deng, Yun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland