Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Development of a plant-based whipped cream using wheat gliadin colloid particles as a substitute for sodium caseinate: whipping performance, physical characteristics and oral friction behaviour
 
 
Titel: Development of a plant-based whipped cream using wheat gliadin colloid particles as a substitute for sodium caseinate: whipping performance, physical characteristics and oral friction behaviour
Auteur: Zhang, Xuan
Li, Rixin
Zhang, Miao
Zhang, Wenli
Yang, Yongkang
Zheng, Huijie
Luo, Ma
Li, Bin
Niranjan, Keshavan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland