Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Design of edible whey protein isolate hydrogels with cell adhesion via a two-step crosslinking method for cultured meat scaffolds
 
 
Titel: Design of edible whey protein isolate hydrogels with cell adhesion via a two-step crosslinking method for cultured meat scaffolds
Auteur: Pei, Juxin
Zhao, Jiuxiao
Zhu, Qinchao
Yi, Wuzhou
Hau, Enghuan
Ren, Daxi
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland