Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Rheological properties of stirred-type yogurt containing pea protein regulated by welan gum: Implications for dysphagia-targeted medical foods
 
 
Titel: Rheological properties of stirred-type yogurt containing pea protein regulated by welan gum: Implications for dysphagia-targeted medical foods
Auteur: Guo, Yalong
Zhou, Ziyu
Liao, Qingyu
Ren, Huimin
Wang, Yixin
Ma, Aiqin
Zhang, Hongbin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 167 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland